Szállítási feltételek


Magyarországon kívül, termékeinket az alábbi országokba tudjuk eljuttatni futárszolgálat segítségével:

- Szlovákia - Románia - Ausztria - Szlovénia - Horvátország - Szerbia - Ukrajna -

(A kiszállítás díja országonként változik, ezért kérjük érdeklődjön a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén / Fizetési opció:Bankkártyás fizetés / előre utalás)Házhoz szállítás díjszabása Magyarország területén

- Rendelési érték 2.000-9.999.- Ft között – Házhoz szállítás díja: 990.- Ft.
- Rendelési érték 10.000-99.999.- Ft között – Házhoz szállítás díja: 3.990.- Ft.
- Rendelési érték 100.000-119.999.- Ft között – Házhoz szállítás díja: 4.990.- Ft.
- Rendelési érték 120.000-149.999.- Ft között – Házhoz szállítás díja: 5.990.- Ft.
- Rendelési érték 150.000.- Ft felett Házhoz szállítás díja: 6.990.- Ft.

- Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj + 850.- Ft még hozzáadódik.

Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében 1-3 nap.
Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a Várható szállítási idő 1-3 hét

Házhoz szállítási információk
A Premier Range Webáruház megrendeléseit az GLS  futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjen megvizsgálni! A csomagoláson, termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét a GLS kézbesítőjétől, amiben a sérülés, panasz rögzítésre kérül. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. Banki utalás esetén a fizetendő végösszeget kérjük a megadott bankszámlára utalni. Előre utalás esetén a csomag összeállítás az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kosár
youtube
facebook
  • Legnépszerűbb konyhai berendezéseink! Az Önök kedvencei!!!!